Alicjanna

Het Sterrebornehof

Sinan Sterrebornehof juni 2020

Alicjanna werd geboren 3/6/2015 en verblijft sinds 2017 bij ons. Ze heeft één blauw oogje en is een rariteit in de wereld van de sportpaarden, ze is nl. zwartbont! Haar stokmaat van 1.68m zal nog een beetje toenemen( geboren 2015). Ze is nauwelijks aan het schrikken te brengen zonder daarom lui te zijn. Alicjanna is rustig op wandeling en leert heel snel alles wat we aanbieden. Ze kan springen. Begin 2018 hebben we haar 'zadelmak' gemaakt. Ze is superbraaf en bitloos gereden. Alicjanna is braaf op de trailer en sociaal met andere paarden. Ze is gewoon aan ezeltjes, honden, kinderen, mensen, drukte,....


Ze heeft een WBFSH paspoort (World Breeding Federation of Sporthorses) en ze kan daardoor ingezet worden voor de fokkerij van sportpaarden.

Vader Meteor is een springgefokte wielkopolski en moeder A Fatima met vader Logos is eveneens een spring gefokt sportpaard.


Ze is dragend van Laetus Sterrbornehof voor een gegarandeerd zwartbont veulentje! 


Alicjanna was born in 2015. She is a rarity in the sporthorse world as she is black tobiano with one blue eye. She measures 1.68m and has a cool friendly character. She is not spooky and likes to go out for walks. She is a quick learner and loves play and lots of cuddles. She loads like a pro. Alicjanna was started bitless in 2018 and restarted recently. 

She would be perfect for hunting, eventing or long hikes. Alicjanna en Lolita augustus 2019

Alicjanna (1)
Alicjanna (6)
Alicjanna (5)
Alicjanna (2)
Alicjanna (3)

Alicjanna first steps under saddle - and some loose jumping - 3.'18

Copyright © All Rights Reserved