Easy Game

Het Sterrebornehof

Sinan Sterrebornehof juni 2020

Vader van de Trakehnerhengst Millennium en Sir Easy, bruin, 1.76m, °'03


Easy Game, een hengst met zeer veel aanleg voor piaffe en passage


Easy Game heeft afgelopen jaar Prix St. Georges gestart onder John Tijssen. We hopen dit jaar met hem de overstap te kunnen maken richting de Grand Prix. Easy Game kan zeer gemakkelijk aanpiafferen, dit is zijn 2e natuur en dit heeft hij zeker vererft van zijn vader Gribaldi die op dit moment meer dan 40 Grand Prix paarden heeft wereldwijd.


In 2013 werd zijn zoon Sir Easy, Easy Game x Tuareg, goedgekeurd voor het Trakehner Verband. Uit de kleine groep Trakehner-merries die hij gedekt heeft is o.a. de reserve Sieger van de Trakehner Hengstenkeuring 2010 gekomen, genaamd Millennium. Millennium heeft in 2012 met succes deelgenomen aan het Bundeschampionat.


Uit zijn eerste jaar dat Easy Game in Nederland dekte werden ar afgelopen jaar vele aparte veulens. Op de Prinsjesdagveiling werd de Easy Game x Sir Sinclair, gefokt door dhr. de Lange uit Maarsbergen, verkocht voor € 11.000. Op de I.P.S Veulenveiling werd de Easy Game x Flemmingh, gefokt door de Fam. Gijsbers, verkocht voor maar liefst € 13.000.�


Dat Easy Game zo goed fokt is niet verwonderlijk, zijn moeder de St.Pr. merrie Evita werd in 2004 Sieger merrie op de Landesschau in Rheinland.

* Evviva v. kaiser Wilhelm, de 1e nakomeling van Evita werd op de Trakehner Hengstenkeuring uitgeroepen tot Jahressiegerstute.

* Easy Game v. Gribaldi, haar 2e nakomeling, Trakehner goedgekeurd.

* Elvira v. TCN Partout, haar 3e nakomeling werd eveneens Jahressiegerstute, maar dan in 2008.

* Elba v. Gribaldi, haar 4e nakomeling, is de volle zus van Easy Game, Siegerstute in Rheinland.

* Duke v. Zhivago, haar 5e nakomeling is voor het Oldenburger Verband goedgekeurd.


Een onvoorstelbaar succes!


Zowel de vader van Easy Game, onze hengst Gribaldi als de hengst Schwadroneur zijn beide Grand Prix Dressuurhengsten. Schwadroneur, zelf Internationaal uitgebracht door Anne Grethe Thornblad is ook vader van vele internationale dressuurpaarden en een Tophengst in Denemarken.


Op onderstaande link kunt u de kwalitieten van zijn zoon Sir Easy zien:

www.sportpferde-pur.de/unsere-hengste/sir-easy

Copyright © All Rights Reserved