Belina Sterrebornehof

Het Sterrebornehof

Sinan Sterrebornehof juni 2020

Felina 4stars Sterrebornehof Z (voorheen Belina, wat 'zachte schoonheid betekent), werd 27/5/2019 geboren. Ze staat nu in Spanje, bij Zabala. 

Het is een grootramig correct merrieveulen. Ze is super lief, staat steeds onmiddelijk bij je en houdt van heel veel geaaid worden. Ze kent alles, gaat op de trailer, geeft voetjes, ....  Ze mag binnenkort samen met een vriendje de wereld verkennen zonder mama aan haar zijde. 


Haar vader, Full colour van de Nethe (Bonanza), is een zoon van Baloubet du Rouet. Baloubet werd drie jaar op rij wereldkampioen en Olympisch kampioen. Dus springen zal ze later zeker goed en graag doen!


Langs moeders kant vinden we Darco en Rainbow. Darco is een BWP hengst die jarenlang het beste springpaard ooit ter wereld was. Hij is jarenlang de best verervende springhengst geweest en recent was er het nieuws dat hij de beste merrie vader is als je een springpaard wil fokken. Darco's Katie Z is een grote zwartbonte dame van ongeveer 1.70m. Ze gaf haar rustige betrouwbre karakter door aan Belina.  Rainbow was het best springende bonte paard in de VS. 

Belina 8/8/2019 

Copyright © All Rights Reserved